Kaszonyi aquapark

Megnyílt Kárpátalja első nagyszabású aquaparkja

Hatalmas csúszdákkal és medencékkel megnyitotta kapuit Kárpátalja első nagyszabású aquaparkja a Kaszonyi Termálfürdő területén – írja a pmg.ua híre alapján a Kárpátalja.ma. A hírek szerint – nem váratlanul – Kaszonyi aquapark névre keresztelték.

Az élményfürdő nem túl olcsó mulatság, főleg az ukrajnai fizetésekhez képest (csak viszonyításképp Ukrajnában jelenleg 1490 hrivnya a minimálnyugdíj): három órára 450 hrivnyába (5000 forint) kerül, az egész napos belépő pedig 900 hrivnya (10.000 forint). A 150 cm-nél alacsonyabb gyerekekért nem kell fizetni. Természetesen vannak olyan kategóriák, amelyekkel kedvezményesen lehet bejutni a fürdő területére, például az ATO-ban részt vett katonáknak csak 300 hrivnyába kerül a belépő.

Mivel az aquapark a termálfürdő területén van, így a belépőjeggyel a fürdő szolgáltatásait is igénybe vehetik a látogatók.

Aquapark Kosino Kaszony

Összesen 15 csúszda található az élményfürdő területén, melyek közel 3 kilométer hosszúságúak. A kalandvágyók kipróbálhatják a legmagasabb csúszdákat: a Pompás királylepkét, a Kamikazét és a Fekete lyukat. A területen külön gyerekzóna is működik, ahol különböző egyéb csúszdák találhatók a kisebbek számára.

Az ide látogatók külön kialakított teraszon fogyaszthatják el kedvenc ételüket és italukat.

Az élményfürdő minden nap közép-európai idő szerint 8.00 órától 19.00 óráig várja látogatóit szeptember 15-ig, a szezon végéig.

Fotó: ukrajina.sk

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.