masszázs Magyar boros élménykezelés

Magyar boros élménykezelés Budapest fürdőiben

Magyarország kitűnő szőlőtermő vidék, ebből a nemes gyümölcsből több világhírű bor született már. A szőlő nemcsak a borkészítés miatt értékes gyümölcs, bogyói teljes értékű tápláléknak számítanak, mivel minden megtalálható bennük, ami a szervezetünk számára fontos. Budapesti fürdőinkben, a Gellértben, a Rudasban, illetve a Palatinus fürdőben 60 perces VIP masszázs keretében próbálhatják ki a vendégek a szőlő gyógyító erejét.

A szőlő húsa, a héja, a magja értékes tápanyag forrás, antioxidánsok, gyógyító erejű ásványi anyagok találhatók benne. A szőlő nagymértékben támogatja a sejtek öregedése elleni küzdelmet, a héjában lévő vegyületek vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Maga a gyümölcshús, illetve a lé is rendkívül gazdag tápanyagforrás. az általános életerő javítására alkalmas táplálék. Rengeteg B-vitamint és magnéziumot tartalmaz, ezért idegerősítő hatása is kiemelkedő, fáradékonyság esetén is hatékonyan alkalmazható. További értékes tulajdonsága a magas A-, C- és E vitamin tartalom, ezek az összetevők immunerősítő és öregedést gátló hatásúak. A szőlőmagolaj is igen értékes: segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól, erősíti az érfalakat és megelőzi az érelmeszesedést. Jó hatású lehet azok számára is, akiknek valamilyen allergiájuk, ízületi gyulladásuk van. A Magyar boros élménykezelés kifejezetten ajánlott kortól és nemtől függetlenül bárkinek, aki szereti, vagy szeretné kipróbálni a szőlő gyógyító erejét.

Árak

60 perces Magyar boros élménykezelés ára a Rudas fürdőben és a Lukács gyógyfürdőben megegyezik: 18 000 Ft-ot kell fizetnünk az egyéni illetve 33 000 Ft-ot, ha párban vesszük igénybe a masszázst. A Palatinus fürdőben lényegesen olcsóbb ez a terápia, itt az egyéni egyórás kezelés mindössze 10 000 Ft, ugyanennek a páros változata 18 000 Ft-ba kerül.

Fotó: Budapest Gyógyfürdői / Paskálfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.