Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

Koronavírus: Miskolc minden fürdője bezárt

Március 13-tól határozatlan időre bezárnak a fürdők, nem látogatható a Diósgyőri vár és zárva tartanak az uszodák is Miskolcon.

A Miskolci Fürdők Kft. közleményében azt írta: az országos veszélyhelyzet elrendelése miatt az általuk üzemeltetett Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Selyemréti Strandfürdő nyitva tartását március 13-tól határozatlan időre felfüggesztik – írja a minap.hu.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint – az országos veszélyhelyzet elrendelésére tekintettel – a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Diósgyőri Tanuszoda március 14-től határozatlan ideig zárva tart, a Kemény Dénes Városi Sportuszoda pedig – amely hétvégén kötelező műszaki feladatok ellátása miatt tervezetten van zárva – március 16-tól csak korlátozottan lesz nyitva, szintén határozatlan ideig.

A korlátozott nyitva tartás azt jelenti, hogy vendégek nem látogathatják a létesítményt, kizárólag a Miskolci Vízilabda Club Országos Bajnokságban szereplő csapatainak játékosai, továbbá a Miskolci Sportiskola azon minősített úszói és a Swimming Pentathlon Club azon három- és öttusázói, akik a teljesített részvételi szintidő alapján Országos Bajnokságokra készülnek, illetve az edzéseket vezető sportszakemberek. A sportolókkal kísérők nem léphetnek be az uszodába.

Bezár a Diósgyőri vár is

Szintén a koronavírus-fenyegetés következtében elrendelt veszélyhelyzet miatt március 15-től visszavonásig bezár a Diósgyőri vár. Az intézményt működtető Miskolci Kulturális Központ munkatársai készülnek a veszélyhelyzet mihamarabbi feloldására és bíznak benne, hogy ennek lezárultával újra megnyithat Nagy Lajos király egykori kastélya.

Forrás: minap.hu / MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.