Gödi Strand és Termálfürdő

Koronavírus-gyanús dolgozó miatt bezárták a gödi strandot

A gödi lakosok és a vendégek biztonsága érdekében június 5-étől egy időre bezár a Gödi Strand és Termálfürdő. Az intézkedést azért hozta meg az intézmény vezetősége, mert egyik kollégájuk gyorsteszt eredménye alapján nem zárható ki teljesen a koronavírus-fertőzöttség.

Az nlc.hu figyelt fel a Gödi Körkép Facebook oldalán kiírt információra:

„Ideiglenesen bezárt a gödi strand

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a gödi lakosok és a vendégek biztonsága érdekében a mai napon a strand ideiglenesen bezárt.

Ezt az óvintézkedést azért kellett megtennünk, mert a strandon dolgozók közül egy személy esetében gyorsteszttel végzett vizsgálat alapján nem zárható ki teljességgel a koronavírus-fertőzöttség. Ezért a strandot a teljes fertőtlenítés, valamint a szükséges vizsgálatok elvégzéséig ideiglenesen zárva tartjuk.

A biztonság a legfontosabb, a veszélyhelyzet még tart, és a fokozatos visszaállás elvét kell követnünk. Amennyiben a vizsgálati eredmények azt igazolják, hogy nincs ok az aggodalomra, akkor terveink szerint a jövő héten a strandot újra megnyitjuk a vendégek előtt. Erről tájékoztatjuk majd a lakosságot.

Gödi Strand és Termálfürdő”

Fotó: Facebook

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.