Kétéves a Kumánia

Május 1-jén ünnepelte 2 éves születésnapját a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, valamint a Hotel Kumánia***. Az évfordulót idén is nagyszabású rendezvénnyel ünnepelték meg.

A 11 órai megnyitó után fellépett a Mellofon Fúvósegyüttes és a zagyvarékasi Dream Dance. A gyerekeknek kézműves foglalkozással, ugrálóvárral, lufibohóccal és családi kincskeresővel készültek. Emellett volt egészségmérés, a gyógyvíz hatásairól szóló előadás, valamint modellező és táncbemutató is. Este éjszakai fürdőzéssel és diszkóval készültek. A nap sztárvendége a United együttes volt. Napközben bárki kipróbálhatta a fürdő szolgáltatásait: az aquafitnesst, a babaúszást, a szaunavilágot és az óriáscsúszdát is. A frissítő masszázsokat féláron próbálhatták ki az érdeklődők. (Előzetes időpontfoglalás után.) A szülinapi tombolán értékes nyereményeket lehetett nyerni.

ÖS

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.