Nyíregyházi-Aquarius Élményfürdő gyógyászat

Kedvezményes téli csomagajánlat Sóstógyógyfürdőn

Nyíregyháza üdülőövezete, Sóstógyógyfürdő a hosszú tél alatt is kalandokkal és élményekkel várja a látogatókat. A sóstó tölgyerdő kristálytiszta levegője, az itteni tavak csodás panorámája, a gyógyvizükről híres fürdők, hazánk legmodernebb fürdőgyógyászati részlegén egy üdítő masszázs, vagy a vadregényes táj mind-mind külön élmény, egy csokorba szedve pedig páratlan kaland.

Erre a kalandra invitálja Sóstógyógyfürdő vendégeit, a fürdőktől, és az állatparktól néhány lépésre fekvő Hotel Fürdőházba, „HELLÓ TÉL!” csomagajánlat keretében.

A csomagajánlat tartalma:

3 nap/2 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, az Aquarius Élményfürdő fürdőrészlegének (Termál-, Gyermek-, és Élményvilág), és a Hotel Fürdőház fürdőrészlegének (gyógyvizes medence, pezsgőfürdő, szauna, hőlégkamra, sóbarlang) nyitva tartási időn belüli korlátlan használata, valamint ingyenes parkolás, széf- és internet használat, valamint az Aquarius Fürdőgyógyászaton egy alkalommal extra ajándékként ingyenes, 40 perces wellness masszázs a 12 év fölötti vendégeink részére!

Felnőtt ár: 32.600 Ft./fő
Gyermek ár (3-12 év): 16.500 Ft.
0-3 éves korig: ingyenes

Az ár nem tartalmazza a 18 éves kor fölött fizetendő idegenforgalmi adó összegét, melynek díja 400 ft./fő/éj.

A csomagajánlat érvényes: 2019. január 15 –2019. február 28 között.

Kapcsolat:

Hotel Fürdőház***, Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Fürdőház tér 1.
tel.: +36 (42) 411-191
e-mail: ertekesites@sostort.hu
További információ: www.sostort.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.