Kecskeméti Strand

Június 15-én a Kecskeméti Strand is megnyit

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark 2020. június 15-én hétfőn nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A strandolók az idei évben is élvezhetik a hűsítő medencéket, a csúszdákat, és a napsütést a friss levegőn, de a koronavírus járvány miatt jelentős változásokra is számítaniuk kell.

A hatósági előírásoknak megfelelően egyidejűleg maximum 800 fő lehet a strandon, ami lényegesen kevesebb, mint normál esetben.

Annak érdekében, hogy vendégeink kikapcsolódását biztonságossá tegyük, több intézkedést is bevezettünk. A tájékoztató felhívások, a védőtávolságok jelölése, a vendégforgalmi terek rendszeres fertőtlenítése, a strand területének folyamatos ellenőrzése is mind ezt a célt szolgálja. Ezeken felül vannak olyan általános szabályok is, amelyek betartását vendégeinktől kérjük. Ilyen például a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, az egyes helyiségek és medencék maximális befogadóképességnek figyelemmel kísérése, vagy a 1,5 méteres védőtávolság folyamatos betartása legfőképp a pénztáraknál, az öltözőkben, a vendéglátó egységeknél, és a csúszdáknál – írja honlapján a strand.

A strand működésével kapcsolatban lényeges változás, hogy idén minden nap 7:30-20:00 óra között tart nyitva. A jegyárak változatlanok, és bevezetésre kerül egy 2 órás úszójegy, melynek ára 900 Ft.

A látogatószámról és az aktuális információkról a 76/417-407-os telefonszámon, vagy a www.kecskemetistrand.hu oldalon lehet érdeklődni június 15-től, minden nap 7.30-19.00 óra között.

A Kecskeméti Fürdő továbbra is zárva tart átmenetileg.

Forrás: www.kecskemetifurdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.