Kaposvár Virágfürdő strandfürdő

Így strandolhatsz Kaposváron

Júniusban elindult a strandszezon Kaposváron is, megnyitotta kapuit a Virágfürdő. A koronavírus járvány miatt olyan szabályokat hoztak, amely vendégeik egészségének védelmét szolgálja, ezért ezek betartását kérik mindenkitől.

A Kaposvári Virágfürdő strandfürdő területén a hatóságok ajánlása alapján egyszerre legfeljebb 1700-an tartózkodhatnak.A fürdő minden nap délelőtt 11 és 19 óra között tart nyitva. A strand megközelítése csak a főbejárat felől lehetséges. Az aulában található pénztárakat a 1,5 méteres védőtávolság betartásával lehet megközelíteni, ezeket a padlón is jelölték. Csoport érkezése esetén annak vezetője vásárolhatja meg a belépőjegyeket, a többiek addig a bejárat előtt várakozhatnak. Az aulában várakozási lehetőség nincs – írja a sonline.hu.

Az öltözőben csak az öltözőszekrényeket lehet igénybe venni, a ruhazsákokat nem. A strand területén kötelező a papucs használata, csakúgy, mint az elő – és utózuhanyzás a medencéből való ki – és belépéskor. A kapukat, élményelemeket, kültéri öltözőket, öltözőszekrényeket rendszeresen, a zuhanyzókat, kilincseket óránként, a korlátokat fél óránként fertőtlenítik. A csúszdák és a víz alatti élményelemek biztonságosan üzemeltethetők, az aeroszol-képződéssel járó élményelemeket (nyakzuhany, gejzír) azonban most még nem kapcsolják be, ahogy később helyezik üzembe a töltő-ürítős termál medencét is. Műanyag napozó ágyak korlátozott számban bérelhetőek, melyeket használat után vissza kell adni, ekkor történik ezek azonnali fertőtlenítése. A korábban használatos szövet napozóágyak használatára nincs lehetőség.

Forrás: Sonline.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.