Hotel Panoráma Balatongyörök

Hotel Panoráma Balatongyörök

A Hotel Panoráma közvetlenül a balatoni strand mellett, Balatongyörök városában helyezkedik el. A szállodában 70 tágas szállodai szobával, uszodával-élményfürdővel, wellness és fitness részleggel, mesterszakács által irányított étteremmel és számos szabadidős programlehetőséggel, elektromos autó feltöltési lehetőséggel várják a vendégeket.

A Balaton szomszédságában lévő szálloda mindig a nyár érzését biztosítja, mivel rálátás nyílik a Balatonra, melynek képe mindig jó hangulatba tudja hozni az embereket.

Szobák

A szálloda 70 szobával rendelkezik, melyek közül a nagyobbak két helyiségből állnak, melyek ideálisak azok számára, akik családjukkal együtt szeretnének kikapcsolódni. Az alapfelszereltséghez tartozik a rádió, színes TV, telefon és egy hűtő. Az összes szoba erkélyes és egyéni légkondicionálóval van felszerelve.

Árak és Szoba foglalása

Hotel Panoráma Balatongyörök wellness-uszoda

Wellness- és fitness szolgáltatások

A szálloda wellness-részlege mindig a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll. Uszoda és élményfürdő van a víz kedvelőinek, valamint szauna, gőzkabin és infraszauna is van a részlegen.

A napozóteraszon érhetik el a tökéletes testszínt, valamint állószolárium is biztosítva van. A masszázsnak többféle fajtájával is megismerkedhet a fáradt, stresszes hétköznapokból kilépő vendég. A fitness-teremben minden igényt kielégítő, sokféle kardio-erősítő gépet találhatnak a kíváncsiskodók.

Konferenciaterem

A rendezvénytermek különféle tréningek, konferenciák, továbbképzések, valamint kongresszusok lebonyolítását teszik lehetővé.

Árak és Szoba foglalása

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.