Hotel Astoria Balatonfüred

Hotel Astoria Balatonfüred pünkösdi hétvége ajánlat

Töltődjön fel családjával Balatonfüreden Hotel Astoriában a pünkösdi hétvégén! A három csillagos hotel 148. 160 Ft 3 éjszakára, reggelivel, 4 fő részére. A patinás hotel Balatonfüred központi részén, a vízparttól csak 150 méterre van. A pompás, felújított hotel kényelmes kikapcsolódást biztosít az egész család számára, ingyenes parkolás biztosított, a hotel SZÉP-kártya elfogadóhely.
A szálloda elbűvölő és elegáns neoklasszikus épülete csak 150 méter távolságra található a Balatontól. Ez a bájos hotel ideális hátteret biztosít a pihenéshez.

Válasszon a hívogató és teljesen felszerelt szobák közül és élvezze a modern kényelmet hangsúlyozó hagyományos magyar stílust. Lazítson a kellemes, stílusos bárban és kóstolja meg az ételkülönlegességeket az étteremben.

Tegyen egy pihentető sétát a kertben vagy vágjon bele egy kisebb túrába a város látnivalóiban bővelkedő történelmi központ körül. Használja ki a kínált profi létesítményeket üzleti ügyei lebonyolításához. Ragadja meg ennek a bensőséges hangulatú épületnek a luxusát és kifinomultságát és töltődjön fel ebben a pompás kényelemben.

Szoba Foglalása

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.