Hertelendi fürdő vízivár

Hétvégi programokkal csábít a a Hertelendi Termálfürdő

Aki ezen a hétvégén nem akar unatkozni, annak remek programokat kínál a Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark – a fürdés, szaunázás, mellett élő zene, grillezett ételek várják a pihenni vágyó vendégeket – írja a bama.hu.

A Hertelendi Termálfürdő & Szaunapark egész évben üzemelő főépületében négy beltéri medence, valamint egy közvetlenül a komplexumból kivezető folyosón megközelíthető kültéri medence várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A beltéri medencék között található egy pancsoló a legkisebbeknek mini csúszdával. Az élménymedencében négy nyakzuhany, a sodró medencében kancsós vízsugarak és sodró elem található. Az ülőmedencék magas hőmérsékletét tekintve csak 14 éven felüli vendégeknek ajánlott. A nyári szezonban, május 30-tól a nyári strandrésszel kibővülve összesen 12 medencével várják az ide látogatókat.

Ezen a hétvégén azonban nem csak a fürdés miatt érdemes idelátogatni.

Szombaton, július 9-én grill party-val várják az érdeklődőket: a medencék mellett van egy 54 négyzetméteres színpad, s a zene közben grill ételeket készítenek a színpad mögött, amit aztán meg is lehet vásárolni. A mostani fellépők: DJ Simi és DJ Öcsi.

Vasárnap, július 10-én a spanyol vér, a portugál szenvedély kerül előtérbe: a délután háromkor kezdődő, „ Canto delta Terra – Latinos Dallamok” címet viselő műsorban a népszerű operától a a pop slágerekig minden területet lefed majd a két fellépő, Turpinszky-Gippert Béla operaénekese és partnere, Simon Boglárka színművésznő.

Fotó: Hertelendi fürdő Facebook

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.