Grand Hotel Aranybika

Grand Hotel Aranybika pünkösdi hétvége

Töltődjön fel családjával a debreceni Grand Hotel Aranybikában a pünkösdi hétvégén! A patinás 3 csillagos hotel 3 éjszakára 4 fő részére 107.180 Ft, amelyet SZÉP-kártyával is fizethet. Étkezzenek az üvegkupolás csillárokkal díszített hangulatos étteremben. A város Aquaticum Mediterrán Élményfürdője akár villamossal is, negyed óra alatt megközelíthető. Kérésre gyerekfelügyelet biztosított, privát parkolás díj ellenében lehetséges.

A Grand Hotel Aranybika szálloda Debrecen szívében, a Református Nagytemplom mellett várja vendégeit. A szálloda üvegkupolás, csillárokkal díszített éttermében magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.

A recepció személyzete a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll. A szállodában ajándékbolt és bár is található. Külön kérésre gyermekfelügyelet és transzferszolgáltatás is biztosított.

A közvetlenül a szálloda előtt található villamosmegállóból 5 perc alatt elérhető a vasútállomás. Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő villamossal 15 perc alatt elérhető.

A szecessziós stílusú szálloda 1915-ben épült Hajós Alfréd építész tervei alapján, aki Magyarország első olimpiai úszóbajnoka volt.

Szoba Foglalása

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.