Galyatető wellness

Galyatető wellness a megfáradt testnek és léleknek

Amikor már zsong a fejünk és minden porcikánk sajog, akkor a szervezetünk szinte kiált azért, hogy lassítsunk, álljunk meg egy kicsit. Aki hallgatni akar erre a figyelmeztető kiáltásra, annak bátran lehet ajánlani a Galyatető wellness ajánlatát, ahol a megfáradt testét ellazíthatja és a feldúlt lelkét lecsillapíthatja.

Néha elég csupán kihasználni valamelyik hosszú hétvégét, hogy erőre kapjunk egy olyan helyen, ahol semmivel sem kell törődni, csak a feltöltődéssel és azzal, hogy saját magunkra figyeljünk. A SPA mindenhol azért jött létre, hogy a megfáradt embereket felüdítse. Az egyik ilyen remek hely a Galyatető wellness, pontosabban a Hungest Grandhotel Galya.

Amennyiben csak lazulni és lustálkodni akarunk, akkor ki sem kell tegyük a lábunkat a szállodából, mert minden biztosítva van az igényeinkhez.

Természetesen vétek lenne kihagyni a festői táj szépségét, így aki a természetből is akar erőt meríteni, annak kifejezetten ajánlott hosszú sétákat tenni a Mátrában.

A szabadban jógázni felemelő érzés, de a sípálya tetejéről szemlélni a környéket szintén lélekemelő érzés. Persze ez nem kötelező, hiszen a vendég igénye, kényelme és kívánsága az első.

Mit nyújt az említett Gályatető wellness?

A különféle medencék alkalmasak úszásra, a gyermekeknek pancsolásra, de van itt élmény és taposómedence is, sőt, merülődézsa szintén rendelkezésre áll.

A Galyatető wellness, mondhatni kötelező módon rendelkezik szaunával, infrával és finnel egyaránt. A masszázs pedig az egyik legkedveltebb és legtöbbször igénybe vett szolgáltatás, hiszen ebből is többfajta van, így kiválaszthatjuk azt, amire a leginkább szükségünk van.

Az aktív pihenésre vágyóknak ki kell próbálniuk az aquafitnesst, kondicionáló tornát, wellness sétát vagy vezetett gyalogtúrát, esetleg mindet. Természetesen, amíg a felnőttek a Galyatető wellness kényeztetését élvezik, a gyermekeket is jó kezekben tudhatják, hiszen számukra is kínálnak különféle programokat, mint a vízi játékok vagy kültéri versenyek, de akad kézműves foglalkozás is.

Télen sem kell lemondani a Galyatető wellness kínálta szolgáltatásokról, hiszen ide nemcsak a meleg hónapokban lehet jönni, hanem az év bármelyik időszakában.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.