Főnix Hotel

Főnix Hotel Balatonföldvár pünkösdi hétvége ajánlat

Töltődjön fel családjával a Balaton Déli-partján a négycsillagos Főnix Hotelben. A Balatonföldváron lévő hotel 3 éjszakára reggelivel, 4 fő részére 110.955 Ft a pünkösdi hétvégén, amelyet SZÉP-kártyával is fizethet. Lenyűgöző balatoni panoráma várja Önöket a tetszetős külsejű épületben, a vízpart pedig csak 200 méter távol van. A pihenés feltételei hotelben és környékén is rendelkezésre állnak, saját medencével, és wellness pihenőrészleggel rendelkezik. A Tihanyi-félsziget a közelben lévő szántódi révről könnyedén megközelíthető.

Az elegáns szállás a stílust, a kényelmet és a kiváló elhelyezkedést elegyíti, ideális helyszínt nyújtva a pihenéshez és a felfedezéshez.

Az épület lenyűgöző homlokzata különféle kedélyes belső dekorációt rejt; kóstoljon bele egy frissítőbe a stílusos bárban, vagy kényeztesse ízlelőbimbóit egész sornyi csemegével az előkelő étteremben! Lépjen ki a csinos teraszra, mely remek pihenőhelyet kínál, és csodálja meg a lenyűgöző panorámát a fantasztikus helyről. Kedve szerint akár Budapestet is bebarangolhatja , mely pazar látványosságokat nyújtva várja az utazókat a közelben.

Pihenjen le élettel teli, teljes felszereltségű szobájában, és lelje örömét a békében, magánszférája háborítatlanságában, illetve a hívogató, természetes környezetben!

Szoba Foglalása

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.