ellipsum_nyitás_előtt

Éjszakai fürdőzéssel nyit újra december elsején az Ellipsum Élményfürdő

Az ötezer négyzetméteres miskolctapolcai fürdőkomplexum két hét múlva már ismét fogadja a vendégeket.

Éjszakai fürdőzéssel nyit újra december elsején az Ellipsum Élményfürdő – adta hírül a minap.hu. A garanciális javításokkal mostanra végeztek, a komplexum személyzete javában dolgozik azon, hogy két hét múlva látogatóiknak ismét önfeledt órákat szerezzenek.

Az időjárás függvényében az épületek környezetében nyírják a füvet, gyomtalanítanak, szedik össze a lehullott faleveleket – osztotta meg a lappal Németh Judit, az Ellipsum Élményfürdőt üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője. Mindeközben odabent a héten a „Relax csarnok” és a „Ramazuri”csúszdaépület, valamint a hatalmas üvegfelületek takarítására is sort tudtak keríteni.

– A medencék fel vannak töltve, vizüket fűtjük és forgatjuk. A vízminta- és a legionella-vizsgálat pedig már lezajlott – részletezte az újság megkeresésére az ügyvezető, aki az élményelemek folyamatos tesztelése kapcsán elárulta: nemrég úszómestereik tették próbára a különleges csúszdákat. – Kevesen tudják, hogy ilyen vidám feladatokat is kapnak nálunk a kollégák – jegyezte meg.

Németh Judit végezetül szót ejtett új munkavállalóik betanításáról is. Hangsúlyozta: az élményfürdő zavartalan üzemeltetése megkívánja, hogy újonnan felvett dolgozóik minél szélesebb betekintést nyerjenek az Ellipsum műszaki rendszereibe, így frissülő szakembergárdájuk a fokozott igénybevétel során felmerülő esetleges kihívásokra is fölkészüljön.

Ellipsum Élményfürdő árak

Maradtak azok a belépőárak, amelyek a bezárás napján is érvényben voltak. Az élményfürdőben egy felnőtt napi belépője 6840 forintba kerül, a diákok, tehát a 14-25 év közöttiek, valamint a nyugdíjasok 4780 forintért válthatják meg jegyüket.

Fotó: Minap.hu / Juhász Ákos

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.