Lupa-tó

Éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás a Lupán

Augusztus 24-25-26-án lesz éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás, éjszakai SUP túra, koncert és megannyi más, izgalmas program.

A Strandok éjszakája sikerén felbuzdulva augusztus 24-26-ig hagyományteremtő hétvégével vár mindenkit Magyarország legnagyobb fehér homokos vízpartja, a Lupa-tó. A hétvége a Prémium Beachen kezdődik 24-én. Ezen a Lupa-éjszakán lesz holdfényes lounge parti, éjszakai fürdőzés, éjszakai SUP túra is, különböző helyeken, különböző koncertek – live konga show, akusztik –, DJ-partik, búvárkodás és vacsoraest.

Másnap az öbölstrand adja a helyszínét az éjszakai fürdőzésnek és megannyi más programnak. Ezen a napon az öböl területére ingyenes lesz a belépő.

A Lupa éjjel-nappal hétvége vasárnapján a sport kap főszerepet: ezen a napon rendezik a Lupa átúszást az öbölstrandon. Különböző távokon és kategóriákban lehet indulni. Lesz családi futam, indulhatnak a résztvevők junior, felnőtt és senior kategóriában. Lehet úszni rövidtávon, ami az öbölstrand és a félsziget közötti táv oda-vissza, vagy a hosszabb pályán, ami a Lupa-öböl félsziget–Costes kék stég– Lupa-öböl útvonalon mintegy 1600 méteres távot jelent. Az egész napos program reggel 9-kor kezdődik, és este 17.30-kor lesz az eredményhirdetés értékes ajándékokkal.

Ez a nap még tartogat érdekes sporteseményeket, így a Premium Beachen kezdődik a Beach Flag Kupa II. és lesz amerikai strandfoci kupa is.

Bővebb információ ITT

Forrás: hirado.hu /

Fotó: Facebook

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.