széchenyi fürdő szecska

Az ÉnBudapestem applikációval olcsóbban strandolhatunk

Múzeumba, moziba, gyógyfürdőkbe, strandokra és hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani az ÉnBudapestem applikáción keresztül.

Az applikáció az aktuális programokra helyezi a hangsúlyt és elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményekben nyújt kedvezményeket a budapestieknek. A regisztrálók 20 százalékos engedménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba pedig jutányos áron lehet bérlethez jutni – írta a Budapest Brand Nonprofit Zrt. közleményében.

Egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Június 5-étől az applikáció felhasználói kedvezménnyel léphetnek be néhány fővárosi gyógyfürdőbe és strandra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani.

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált. Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

MTI

Címlapkép: Illusztráció / MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.