Aquaworld Budapest

Az Aquaworld is várja a fürdőzőket május végétől

Az aktuális járványügyi szabályozások maximális bartása mellett az Aquaworld Élményfürdő, az Oriental SPA Wellness- és Fitneszközpont, valamint az Aquaworld Resort Budapest Szálloda is szakaszosan, de megnyitja kapuit.

Aquaworld

Közel 2 hónap bizonytalanság után május 30-tól, ha részlegesen is, de újra megnyitja kapuit az Aquaworld. Első körben a fürdő külső területei és medencéi lesznek elérhetők; azaz a 25 méteres úszómedence, 2 gyermekmedence és a kültéri élménymedence, a kerti játszóterek és a homokos sportpályák.

A belső medencék és élményelemek a hatályos kormányzati rendeletek feloldásáig nem üzemelnek!

A strand nyitvatartása: 8:00 – 18:00 óra között. (medencetér zárás 17:30)

Tervezett nyitási időpontok:

2020. május 22. – Oriental Spa fitnesz részleg (fitnesz, squash, tenisz)
2020. május 29. – Oriental Spa wellnesz részleg (kivéve szaunavilág)
2020. május 29. – Hotel
2020. május 30. – Aquaworld Strand (külső medencék és kert)
2020. június 13. – Aquaworld Élményfürdő belső medencetér és csúszdák (kivéve szaunavilág)

A nyitási időpontok a kormányzati döntések függvényében változhatnak

Ajándékutalványok és bérletek felhasználása

Az Aquaworld tájékoztatása szerint 2019. március 1. és 2019. június 30. között vásárolt ajándékutalványok beválthatóságát 2020. december 20-ig meghosszabbították. Ezen időponton túl, az utalványok beváltására már nincs lehetőség!

Továbbá, az úszó-, spa-, valamint fitneszbérletek felhasználásának idejét a komplexum zárásával egyidőben, azaz március 16-tól automatikusan szüneteltették, így a nyitást követően, a bérletek felhasználhatósága az időkiesés mértékének megfelelően módosul.

Tehát, ha március 16-án például 21 napig volt még felhasználható a bérlet, akkor a nyitást követően, ugyanúgy 21 nap áll majd az Önök rendelkezésére.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.