Aquapark Dalmatia – Solaris Aquapark

Aquapark Dalmatia – Solaris Aquapark Šibenik

Dalmácia első tematikus vízi vidámparkja az Aquapark Dalmatia Šibenikben található.  A vízi paradicsomban számos csúszda, vízesés és egyéb élményelem található, a medencék édesvízzel töltöttek. A hidromasszázs, a lassú mozgású sodrófolyosó a felnőttek számára is kényelmes kikapcsolódást biztosít. A gyermekek kedvence a színes vízi barlang és vízi erőd, de a vizes játszótér és a vizes hordóból lezúduló áradat is élvezetessé teszi a fürdőzést.

Šibenik Dalmácia történelmi emlékekkel büszkélkedő városa számos látványossággal rendelkezik.  Tengerparti strandjai különlegesek abból a szempontból, hogy itt kevésbé sós víz, mivel a tengervíz elegyedik a közeli Krka folyó vízével.

Az Amadria Park ad otthont az Aquaparknak, amely egy különleges turisztikai komplexum: a terület mediterrán növényzettel borított, négy kilométer hosszan a tengerparton, strandok és többcsillagos szállodák sorakoznak.  Az Aquaparknak a Family Hotel Jakov, és a Kids Hotel Andrija szomszédságában található.

Aquapark Dalmatia

Aquapark Dalmatia attrakciói

Vízi Esőerőd

A Kalandpark legmagasabb pontja, amely egy nagy hordó tetején helyezkedik el, ahonnan a 13,5 méteres magasságból percenként zúdul le a víztömeg.

Lusta folyó

Az egyik legnépszerűbb látványosság, a 200 méter hosszan ringatózó folyó, ideális relaxálásra. Lassú mozgással szállítja körbe-körbe a vendégeket, csúszdákkal vízpermetezőkkel felszerelt, és közben áthalad az esőerőd alatt is.

Jakuzzik

Az egy méter mélységű medencékben a pezsgőfürdő és különböző effektusok masszírozzák és ellazítják a testet, élvezetessé teszik a pihenést. A medencéket árnyat adó fák veszik körül, és kellemes körülményeket biztosítanak még kánikula idején is.

Gyerekzóna

A legkisebbek számára biztonságos, élénk színű gyermek zóna áll rendelkezésre, ahol egy új mesevár, és sekély vízű medencék találhatók, amely csúszdákkal és vízesésekkel felszerelt.

Egyéb szolgáltatások

Splash bár, ahol ételek, italok, fagylaltok fogyaszthatók, a felnőttek részére billiárddal és különféle játékokkal felszerelt terület.

Az Aquapark területén röplabdapálya és strandcikkeket árusító üzlet is található. A létesítmény ezer fő befogadására képes, a biztonságról életmentők és úszómesterek gondoskodnak. A vízipark területén lévő napernyők székek, ingyenesen használhatók, ezenkívül zuhanyzók és öltözőszekrények állnak rendelkezésre.

Aquapark Dalmatia Solaris Aquapark Šibenik

Szállás

Az élménypark közvetlen közelében lévő 1000 fős hotelben kedvező árakon foglalható szállás, így a park nyújtotta szolgáltatásokat kényelmesen lehet kiélvezni.

Nyitvatartás

Az Aquapark Dalmatia nyitvatartása időjárás függvénye, ezért ajánlott indulás előtt ellenőrizni, illetve a call centert felhívni: 099/2045-217 & 022/361-001

A pénztárakban az elfogadott fizetőeszköz horvát kuna, ATM található az Aquapark bejárata mellett.

Telefon: 022/361-001

Naponta 10:00-20:00 óra között tart nyitva.

Jegyár

A jegyár a testmagasság alapján kerül meghatározásra. A 90 cm alatti vendégek számára a belépés ingyenes. Az árak eltérőek elő/fő/utószezonban.

120 cm testmagasság felett jegyár: 120 kuna

90-120 cm testmagasság között a jegyár: 90 kuna

Öltözőszekrény (25 kuna visszatérítendő a nap végén): 50 kuna

Aquapark Dalmatia külső medence

Nevezetességek

Szent Jakab katedrális I Óváros-várfalak I Szent Mihály erőd I Városháza I Teknőcös kút

Elérhetőség

Hoteli Solaris 86.

22000 Šibenik Croatia

Telefon: 022/361-001

E-mail: info@amadriapark.com

Web: www.aquapark-dalmatia.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.