AquaCity Poprad kültéri medence

AquaCity Poprad

Az AquaCity Poprad modern és exkluzív élményfürdő akár a téli síelés idején, vagy akár túrázások alkalmával kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak. A medencékben lévő termálvíz kedvező hatása elismert számos egészségügyi probléma esetén.

A Magas-Tátra kapujának nevezett Poprádon található a környék legszínvonalasabb élményfürdője, amely egész évben várja a vendégeket. A víz természetes geotermikus forrásból származik, ásványi anyagokban gazdag, és jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre.

Az élményfürdőben és a környező szállodákban használt termálvíz 1300 méter mélyről származó 49 Celsius fokos forrás, amely főként kalciumot, magnéziumot, nátriumot, és szén-dioxidot tartalmaz, így a balneoterápiás kezelések, és a fürdőzés során kedvező hatást fejt ki a bőrre és a bőr vérkeringésére, a szív és érrendszerre, az anyagcsere folyamatokra és a termikus ingerek az idegrendszer és az izomzat állapotát is egyaránt pozitívan befolyásolják. A termálvíz nyomokban szulfátokat, vasat, kloridokat és fluoridokat is tartalmaz. (összetétel: https://aquacity.sk/en/aquapark/thermal-water/)

AquaCity Poprad kék zafir spa

Az Aquapark medencéi

A komplexum 13 kültéri és fedett medencét tartalmaz, amelyek 28-38 Celsius fokos termálvízzel vannak feltöltve. A medencék csúszdákkal, és 350 vízi attrakcióval egészülnek ki.

Kültéri termál ülőmedence

A legmelegebb medencék közé tartozik, 38°C, mélysége 1,2 m, mérete 14×7 méter, számos masszázs elem teszi kellemessé a használatát..

Kültéri termálmedence

Hőmérséklete 33-35°C, mélysége 1,2 m, mérete 25×17 méter. A relaxációs medence gazdagon felszerelt víz alatti masszázs ülőkékkel, masszázsfúvókákkal és pezsgőfürdővel.

Kültéri termál úszómedence

Az úszók számára egész évben rendelkezésre álló medence 33°C-os, mélysége 1,5 m, mérete 32×15 méter.

AquaCity Poprad maja piramis

Maja Piramis

Nyári időszakban működő Maja piramis a felnőttek és a gyermekek kedvence, amely 3 medencét, különböző sebességű csúszdát és vízi látványosságot kínál. A csúszdák akár úszógumival is kipróbálhatóak. A 20 méter magas piramiscsúszdák között családi, gyors, és vadvízi sebességet kínáló látványosságok közül lehet választani.

Úszómedence

Az egész évben rendelkezésre álló 50 méteres uszoda medencéje 26-28°C-os, mélysége 1,2-1,8 m, mérete 32×15 méter.

AquaCity Poprad úszómedence

Beltéri termál Kék Zafír medencék

Igazi különlegesség az élményekkel gazdagon felszerelt medencék, amelyek az Aquapark fő vonzerejét képezik. A Kék Zafír medencéi ezsgőfürdővel, vízfüggönnyel, speciális fényterápiával, és vízággyal kényeztetnek. A medencék hőmérséklete 30-35°C, a mérete 26×22 méter.

Beltéri termál Kék Gyémánt medencék I-II.

A 34°C hőmérsékletű medencék luxuskategóriájúak, a kényelmes légkörű víz alatti lámpákkal felszerelt medencét gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják. A II. Kék Gyémánt medencéhez egy bár csatlakozik közvetlenül, amely társadalmi eseményekre is kiváló alkalmat nyújt.

Gyermekmedencék

Az Aquaparkan a nyári időszakban felfújható kalóz vízipark várja a gyermekeket, és nyári úszómedence is rendelkezésre áll.

A gyerekek kedvence a beltéri kalóz tematikával ellátott Kincses sziget medence, amely sós vízzel van feltöltve, hőmérséklete 34°C, a mérete 12x6méter, mélysége 0,9 m.

A vízi látványosság mellett csúszdát,egzotikus öblöt és egy hajót is tartalmaz, emellett animációs programok szórakoztatják a kicsiket.

Aquacity Fire &Water Wellness Spa

Az Aquacity egy 2 szintes wellness oázissal is rendelkezik, ahol különleges szaunák gyógynövényes, gőz, himalája sós, és modern infraszaunák és hűsítő medencék, és jakuzzik találhatóak. A luxus pihenőszobák egyedi kényeztetést kínálnak.

AquaCity Poprad kék gyémánt

Nyitvatartás

Az AquaCity

hétfő: 11:00-21:00

kedd-vasárnap 08:00-21:00 óráig tart nyitva.

A Wellness-részleg hétfő-csütörtök: 14:00-21:00, péntek-vasárnap 10:00-21:00 óráig tart nyitva.

A Maja piramis attrakciói csak a nyári idény alatt üzemelnek.

AquaCity Poprad wellness

Belépőjegy

Egész napos belépő AquaCity

Felnőtt belépőjegy ára 24 €

Gyermek, diák nyugdíjas belépőjegy ára 19 €

Gyermek 120 cm-ig belépőjegy ára 1 €

A belépő hozzáférést biztosít a park összes beltéri, kültéri medencéjéhez, a Kék Gyémánt medencékhez, a finn szaunákhoz, a gőzszaunához, és a Kék Zafír medencékhez, a Kincses sziget játszótereihez, a Fun Zóna és a Maja piramishoz.

Egész napos belépő a Wellnes és Spa központba

Felnőtt belépőjegy ára36 €,

Gyermek 12 éves kortól, diák nyugdíjas belépőjegy ára 31 €.

A Wellness részleget 12 év alatti gyermek nem látogathatja.

Az AquaCitybe lehetőség van online jegyet vásárolni, a családi kedvezményekről és 3 órás belépőjegy árakról további információ érhető el a https://aquacity.sk/en/aquapark-cennik/ oldalon.

AquaCity Poprad elérhetősége

Poprad, Športová 1397/1

(Forrás és fotók: Aquacity.sk)

AquaCity Poprad kék zafir

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.