tamási thermal spa jakuzzi

A Tamási Fürdő is hónapokra bezár

A tamási képviselő-testület legutóbbi ülésén döntöttek a Tamási Fürdő sorsáról. A fürdőt január 1-től a város tulajdonában álló Tamási Vagyongazdálkodó Kft. üzemelteti tovább, és a költségvetési terv szerint a jövő tavaszi időszakban nem fogadhat vendégeket.

Hetente három napra még nyitva tart a Tamási Termálfürdő az év végéig, ahol egy szabadtéri termálmedence mellett szaunát üzemeltek. Januártól bezárják a szabadidős központot, és csak a strandszezonra nyitják újra.

Az a cél, hogy május közepétől a nyári időszakra legalább a régi fürdő és az új fürdő használható része elérhetővé váljon a vendégek számára. Ez kikötésként szerepel majd abban az üzemeltetési megállapodásban is, amelyet vagyongazdálkodó cégünkkel aláírunk

– jelentette Porga Ferenc polgármester a Teolnak.

2023-ban csak szezonálisan tart nyitva a fürdő, mivel a tervezésére, kivitelezésére és üzemeltetésére kiírt közös közbeszerzési pályázat eredménytelenül zárult, az energiaválság miatt ugyanis nem érkezett rá érvényes ajánlat.

Forrás: Index

Fotó: tamasifurdo.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.