Gyulai Várfürdő gyógyvíz polip

A Gyulai Várfürdő is kinyit Pünkösdre

A Gyulai Várfürdő 2020. május 30-tól csökkentett üzemmódban, szabadtéri medencékkel újból várja vendégeit. Június 15-től már a gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Az 50 méteres úszómedence felújítása után, várhatóan júniusban újra üzemelhet.

A fürdő számos felújítás és karbantartás után, a megfelelő biztonsági intézkedések mellett fokozatosan bővíti szolgáltatásai kínálatát.

Nyitvatartás

A Gyulai Várfürdő a szükséges korlátozások mellett, minden nap 9:00-18:00-ig tart nyitva. Belépés a Kőhídon és a Nyári pénztárnál lehetséges.

Jegyárak

Belépőjegy 990,- Ft egységáron vásárolható – 6 éves kor alatt ingyenes.

Üzemelő medencék:

– Gyermek Víziparadicsom élményelemek nélkül
– Hullám medence hullám nélkül
– Csúszdás medence csúszdákkal és vízi ösvénnyel

A medencék létszámkorlát biztosítása mellett üzemelhetnek. A vendégterek fertőtlenítése folyamatos, a közösségi terekben a kézfertőtlenítők a kijelölt helyeken a vendégek és a fürdő alkalmazottai számára folyamatosan rendelkezésre állnak.

2020. június 15-től üzemelő szolgáltatások:

Gyógyászati szolgáltatások:

– Reumatológiai rendelés
– Fizikoterápia
– Gyógymasszázs
– Gyógytorna
– Iszapkezelés

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.