Gyor-Achilles Park

A győri Achilles Park kiváló strandolásra, pihenésre és közösségi rendezvényekre

A Győr melletti Achilles Park különösen a nyári kánikula idején ideális strandolásra és pihenésre. De a vízpart melletti fürdőszobás üdülőházak kedvelt helyszíne céges tréningeknek, és családi rendezvényeknek, vagy osztálykirándulásoknak. A kiváló vízminőségű strandon homokos és sekély vízpart található.

Győrtől pár kilométerre a Holt-Marcal partján található Achilles Park kedvelt a környék lakóinak körében. Ugyanakkor kiváló elhelyezkedése miatt a Győrbe látogatók, illetve a Pannonhalmi Apátságot felkeresők számára is kedvező feltételeket nyújt a felfrissülésre a páratlan természeti környezet.

Az ökoturisztikai park nem csak nyáron népszerű a fürdési lehetőség miatt, osztálykirándulásokra, céges rendezvényekre egész évben látogatják, és egyre felkapottabb szabadtéri esküvőhelyszín.

Gyor-Achilles Park

A strand szolgáltatásai

A strand a park közepén lévő tó déli partján került kialakításra. A nagyjából 250 m-es partszakaszon homokos vízpart és gondozott füves napozó terület található. A sekély víz kiváló kisgyerekeknek, és úszni nem tudók számára, és a vízben kihelyezett bóják is jelzik a mélységet. Emellett előnye, hogy a vízminőség is kitűnő, és lépcsők segítik a vízbejutást.

Az árnyékot kedvelők számára elegendő fás ligetes terület található, a gyerekek játszóteret, hintákat és a sportolni vágyók homokos röplabdapályát használhatnak. Kedvelt a fiatalok körében az ugróstég, és a kölcsönzőből csónak, kajak és 3 személyes kayak bérelhető.

Gyor-Achilles Park

A parton öltözők, WC-k, mosdók és zuhanyzók állnak, a tóparti ételbárban ételkülönlegességek fogyaszthatók. Jó tudni, hogy a strand és a büfé területén csak bankkártyával, és SZÉP kártyával lehet fizetni. Hétköznaponként és hétvégenként is 15 órától kedvezményes belépőjegy váltható.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.