Médiaajánlat

SZAKLAP ÉS TARTALOM

A termalfurdok.com, több, mint 10 éves múltjával, a termálfürdőzéssel, strandolással, gyógyvizes rekreációval összekapcsolható szakma ismert, mérvadó online szaklapja. Olvasói a fürdőlátogatók, a fürdőturizmus és a  fürdőket üzemeltető tulajdonosok közül kerülnek ki.

Múltja és jelene miatt fontos referenciapont a hazai fürdőturizmus szempontjából. A fürdőkről, a fürdők legérdekesebb, legvonzóbb ajánlataiból, a fürdőkhöz leginkább kapcsolható szolgáltatásokról és a fürdők gyógyhatásairól szóló elemező cikkek is találhatók a termalfurdok.com hasábjain. Különkiadásaink és mellékleteink mélyebb betekintést nyújtanak a legérdekesebb elsősorban magyarországi, de a kitekintőben külföldi fürdők működésébe is.

CÉLCSOPORT
A termalfurdok.com egyaránt szól a fürdőket használó, a fürdőket üzemeltető és a fürdőtechnológiával foglalkozó szakemberek számára. Olvasótáborunk legnagyobb része a fürdőzőkből, a fürdők használóiból, a fürdőző turistákból áll. Korosztályos lebontásban erős a negyven feletti AB státuszú és a viszonylagosan stabil egzisztenciájú nyugdíjas korosztályú, felhasználói csoport.

Ha Ön hirdetését honlapunkon szeretné elhelyezni, weblapunk egy hatékony csatorna az Ön szolgáltatásának közvetítésére, reklámozására.

Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Tekintse meg hirdetési árainkat!

Banner Időszak  Méret  Heti fix ár/ Ft
Kiemelt banner publikációban – cikk felett 1 hét 728*90 px 60 000
Kiemelt banner publikációban – cikk alatt 1 hét 728*90 px 40 000
Oldal banner 1 hét 250*250 px 50 000
PR cikk
Ár/ Ft
Kiemelt PR cikk publikáció (sticky 1 hónap + 2 facebook poszt) nincs karakterszám korlát 100 000
Standard  PR cikk publikáció nincs karakterszám korlát 60 000

Bővebb információ