A nemrég megújult fürdőkomplexum különleges, kupolás termál-részlege mellett szezonálisan működő uszoda és korszerű, élményelemekkel gazdagított strandfürdő is üzemel. A gyógyászati központban az elsősorban reumatikus, ízületi, nőgyógyászati és pajzsmirigy problémákra alkalmas gyógyvízre alapozva többek között szénsavas fürdő, iszappakolás, sugármasszázs, súlyfürdő is igénybe vehető. A fürdő mellett egy apartmanokkal felszerelt kemping is található.

Hajdúböszörmény Bocskai Gyógyfürdő
Hajdúböszörmény Bocskai Gyógyfürdő

A Bocskai Termálfürdő fedett termálfürdője 2007 januárjától áll a fürdőző vendégek rendelkezésére, s mintegy 1000 m2 -en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Gyermekmedence: 31-32 °C
2db gyógymedence: 32-34 °C illetve 36-38 °C
Forró gyógymedence: 38-40 °C
Gyógytorna medence: 33-34 °C
Szauna merülő medence: 14-18 °C ivóvíz
Pezsgőmedence: 32-34 °C

Szauna és gőzkamra is várja a testi és lelki megújulásra, a természetes felfrissülésre vágyókat. Fedett termálfürdőhöz tartozik egy kültéri gyógymedence 36-38 °C.

A Termálfürdő szomszédságában szezonális jelleggel működő, a kor igényeinek megfelelő színvonalú uszoda található. A feszített víztükrű úszómedence kiválóan alkalmas versenyek rendezésére, a tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét kínálja.

Úszómedence: 26-27 °C
Tanulómedence: 29 °C

A Hajdúböszörményben fúrt hévíz kút vízét 2003. decemberében gyógyvízzé minősítették. A gyógyászati kezelések 2005. július 1-től kezdődtek meg. A beutalóval érkező betegek részére a kezeléseket a társadalombiztosító támogatja. Természetesen orvosi rendelvény nélkül is igénybe vehetőek egyes kezelések teljes térítési díj ellenében.

Gyógyászati kezelések:
szénsavas fürdő és gyógyvizes kádfürdő
gyógymasszázs
víz alatti sugármasszázs, tangentor
víz alatti gyógytorna
súlyfürdő

A kezelések igény szerint kombinálhatóak, előzetes egyeztetés szükséges. A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, fluoridos, nátriumkloridos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus, ízületi bántalmak, nőgyógyászati és pajzsmirigy problémák kezelésére.

A különböző élményelemekkel  nyakzuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják.

Úszómedence: 24-26 C
Gyermekmedence: 29 C
Strandmedence csúszdával: 27 C
Termálmedencék: 180 m 32-33 C
150 m 35-36 C
105 m 35-38 C

Hajdúböszörmény Bocskai Gyógyfürdő
Hajdúböszörmény Bocskai Gyógyfürdő

Nyitva tartás:
Minden nap: reggel 9 órától este 19 óráig
Minden reggel: 6 órától 8 óráig sportúszás

Bocskai Gyógyfürdő
4220 Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1.
Tel.: +36/52-371653
web: www.bocskaitermal.hu