Hotel Caramell

Hotel Caramell Bukfurdo
Active

Miért éppen a Hotel Caramell? Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.
Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törõdés természetes.
Szállodánk az ország elsõ holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerû szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, õsi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezõt.

Elsõként a Hotel Caramell szállodában veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körû természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.

Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!

Az animációs és meditációs programokon való részvétel lehetősége is benne van a szobaárban: reggeli meditáció, Pilates, Chi Kung, reggeli torna, vízi gimnasztika, Nordic Walking.

Listing Inquiry